We zijn weer open!

Zoals er wellicht al vernomen is heeft het demissionaire kabinet besloten om de coronamaatregelen verder te versoepelen. Dit betekent dat binnensportaccommodaties vanaf vandaag, woensdag 19 mei, weer open mogen. Wij mogen weer gaan tafeltennissen!

Voor TTV Stiphout betekent dit dat we vanaf vandaag open gaan. De woensdagochtendrecreanten kunnen dan – onder leiding van Will Wasser – weer een balletje gaan slaan. De donderdagochtend groep volgt daarna (onder leiding van Bep) en donderdagavond is het vrij spelen voor alle seniorleden. De zaal blijft daarna, wat ons betreft, voorlopig geopend. Of er een zomersluiting komt (de zaalvloer moet een keer goed aangepakt worden) is nog ongewis.

De trainingen beginnen een week later op woensdagavond 26 mei. Arthur van den Bosch verzorgt die avond de jeugdtraining en Pieter van Rooij de seniorentraining die daarop volgt. Indien er bij de senioren een grotere vraag is dan we kunnen plaatsen, overweegt Pieter om ook op maandagavond trainingen te gaan verzorgen. De trainingen gaan door t/m 4 juli.

We hopen snel weer terug te mogen naar het ‘oude’ normaal!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Frenklin van der Burgt
PR-zaken / vice-voorzitter

Over de auteur

Door ben / Administrator, bbp_participant op mei 19, 2021

nl_NL