TTV Stiphout doet mee aan NLdoet

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds NLdoet. Ook TTV Stiphout doet mee. Zij gaat op vrijdag 28 mei haar accommodatie Stiphouse schoonmaken.

Mensen (ook leden) die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl. Hierop kun je de klus vinden bij TTV Stiphout. We zoeken mensen voor o.a. schoonmaakwerkzaamheden in de speelzaal en buiten.

Belangeloos

Het Oranje Fonds wil met de actie NL doet de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen. Daarnaast ziet het Oranje Fonds NLdoet als een ode aan de vele vrijwilligers die zich inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen in de Nederlandse samenleving. Zij maken het verschil in ons land.

Veilig

Uiteraard is het deze editie extra belangrijk dat NLdoet op een veilige manier plaatsvindt. TTV Stiphout zorgt ervoor dat de werkzaamheden veilig op 1,5 meter afstand van elkaar plaats kunnen vinden.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Over de auteur

Door ben / Administrator, bbp_participant op mei 24, 2021

nl_NL