RABO CLUBSUPPORT 2022

TTV Stiphout doet mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Stem van 5 tot en met 27 september in de Rabo App of online opĀ Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl)

Ook in 2022 hoopt TTV Stiphout een mooi bedrag te ontvangen met deze zeer sympathieke actie vanĀ RabobankĀ Helmond Peel Noord. We kunnen dit hartstikke goed gebruiken, omdat we op korte termijn de houten speelvloer willen aanpakken.

Hoe werkt de actie?

Verenigingen en stichtingen die hun bankzaken doen bijĀ RabobankĀ Helmond Peel Noord hebben zich kunnen aanmelden voor deze actie. TTV Stiphout is er Ć©Ć©n van.
Alle leden vanĀ RabobankĀ Helmond Peel Noord mogen hun stemmen uitbrengen. Heb je een ā€˜en/ofā€™ rekening bij dezeĀ Rabobank, dan kun je zelfs allebei lid zijn (of worden). Als je een rekening bij deĀ RabobankĀ hebt wil dat niet zeggen dat je ook lid bent, dat moet je wel even zelf instellen (via de Rabo app of via Rabo bankieren). Lid zijn kost niets en je kunt meepraten met bepaalde zaken binnen de bank, zonder dat het verplichtingen met zich mee brengt.

Wat moet je doen?

Iedereen die tenminste 12 jaar oud is Ć©n lid vanĀ RabobankĀ Helmond De Peel mag 3 stemmen uitbrengen.Ā  Als lid vanĀ RabobankĀ Helmond Peel Noord kun je via de Rabo app Ć³f website (met een unieke code die je hebt ontvangen) stemmen. Het zou geweldig zijn als TTV Stiphout Ć©Ć©n van jouw stemmen krijgt. De periode waarin gestemd kan worden is van 5 tot en met 27 september. Via de volgende link kom je uit bij op de stempagina:Ā Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl)

Het is dus zaak om zoveel mogelijk mensen te laten stemmen! En dan natuurlijk heel graag op TTV Stiphout! Er ligt een mooie uitdaging, die slechts een klein beetje tijd kost. We bereiken zoveel mogelijk stemmers als je ook jouw familie, vrienden, buren en kennissen, voor zover ze lid zijn vanĀ RabobankĀ Helmond Peel Noord, ook vraagt hun stem uit te brengen op TTV Stiphout!

We helpen ook andere verenigingen, doen zij ook voor ons!

TTV Stiphout, de grootste tafeltennisvereniging van Helmond, vindt het super als je jouw overige stemmen inzet op andere Stiphoutse verenigingen, zoals De Stiphoutse Vlooienmarkt, Hart voor Stiphout of op onze tafeltennisvrienden van Een en Twintig uit Beek en Donk of ATTC uit Aarle-Rixtel. Als deze verenigingen ons ook steunen, wat ze ongetwijfeld zullen doen, helpen we elkaar naar een mooie opbrengst!

MET Zā€™N ALLEN STEMMEN VOOR EEN MOOI BEDRAG !!!

Over de auteur

Door ben / Administrator, bbp_participant op sep 05, 2022

nl_NL