Geslaagd Kindertafeltennisfeest 2019

Op vrijdag 27 december vond in tafeltenniscentrum Stiphouse het jaarlijkse Kindertafeltennisfeest plaats. Via JIBB+ konden basisscholieren uit Helmond zich inschrijven. Ondanks het lagere aantal deelnemers dan bij voorgaande jaren, was het een erg leuk evenement.

Na het welkomstwoord van Frenklin gaf Carlo, 1e teamspeler van TTV Stiphout, de deelnemers uitleg over hoe je het batje vasthoudt en leerde hen wat backhand en forehand is. Dit konden de kinderen vervolgens direct in praktijk brengen met de hulp van Carlo, Frenklin, Lex, Stefan, Toine en 3 dames van JIBB+. Een spellencircuit, waaronder een oefening tegen de robot, zorgde ervoor dat de deelnemers snel wat tafeltennisvaardigheden onder de knie kregen. Michiel zorgde voor een drankje in de pauze.

Daarna volgde het rond-de-tafel spel. Iedereen kreeg 10 ‘levens’, waarna er bij een fout eentje afging. Sommige kinderen waren nog niet heel goed in tellen… Een toerno

oi per leeftijdscategorie was het slotstuk.

Na het optellen van de punten voor het spellencircuit en het toernooi werden de prijswinnaars bekendgemaakt door Frenklin.

1e prijs 6 en 7 jarigen:                    Sam

1e prijs 8 en 9 jarigen:                    Joep

1e prijs 10 en 11 jarigen:               Maurits

Winnaar Rond-de-tafel:               Floris

Alle deelnemers kregen nog een balletje en een strippenkaart mee, waarmee ze 3 keer gratis mee kunnen spelen tijdens de woensdagavond training (18.30-19.45 uur) die begint op 8 januari a.s.. Wellicht tot dan!

 

Over de auteur

Door ben / Administrator, bbp_participant op jan 03, 2020

nl_NL