Geslaagde feestavond

De jaarlijkse feestavond in mei was weer erg gezellig. Na de inloop werden de huldigingen verricht. De 3 kampioensteams van de afgelopen competities werden in de bloemetjes gezet en de nodige jubilarissen werden gehuldigd.

Na de huldigingen kwam nog een daverende verrassing: Waaijers Installaties is de komende 3 jaar shirtsponsor en het nieuwe shirt werd direct gepresenteerd.

De avond werd vervolgd met een heuse popquiz. Acht teams streden om de prijzen. Er waren maximaal 120 punten te verdienen voor de 40 geluidsfragmenten. Team The Spice Boys and one girl won op glorieuze wijze met maar liefst 88 punten. En dat zonder gebruik te maken van moderne hulpmiddelen. Na de prijsuitreiking werd nog gezellig nagekletst onder het genot van een hapje en drankje.

Over de auteur

Door ben / Administrator, bbp_participant op mei 28, 2019

nl_NL