TTV Stiphout Grote Clubactie 2020

TTV Stiphout gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het bijeen halen van meer dan € 300,-, zodat we in 2021 een supergave jeugdactiviteit kunnen organiseren!  

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 

Verantwoord loten verkopen

Leden (vooral jeugdleden) zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Maar ‘gewoon’ via het ‘traditioneel’ invullen van gegevens op een lot kan natuurlijk ook nog steeds.

Ook kunnen online loten worden gekocht/verkocht. Klik op de link https://lot.clubactie.nl/lot/ttv-stiphout-65/300145 en je komt op de verkoopsite van TTV Stiphout! Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het enige wat de koper moet doen is als verkoper zoeken op ‘TTV Stiphout’ (of één van de vermelde jeugdleden), zijn/haar gegevens invullen en het aantal loten wat hij/zij wil kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Over de auteur

Door ben / Administrator, bbp_participant op sep 18, 2020

nl_NL